Despre noi

Magazinul online avand domeniul playeronline.ro este administrat de PLAYER MAG SRL, societate comerciala cu sediul social in Cluj-Napoca, Str. Negoiu nr.3 Ap.34, cod postal 400676, avand nr. de ordine in Registrul Comertului J12/1185/2013 si cod unic de inregistrare 31502350. Informatiile sau comenzile solicitate se vor transmite la adresa de e-mail contact@playeronline.ro sau la telefon 0741 119 201.

Suntem seriosi si vrem sa te convingem si pe tine de calitatea materialelor pe care ti le oferim. Comercializam echipament sportiv de tenis de camp (racordaje, overgripuri, mingi) având o calitate superioara, originala. Produsele noastre te vor ajuta sa progresezi in tenis. Scopul nostru este dezvoltarea continua a ta pe terenul de tenis. Permanenta legatura pe care o mentinem cu clientii nostri ne incurajeaza sa ne imbunatatim mereu serviciile pe care le oferim.

Ideea care ne îndrumă este perfectionarea permanenta a noastra insine ca fiinte sociale. Tenisul face parte din viata noastra si, credem, din viata ta. A deveni mai bun in acest sport este gandul care ne calauzeste in drumul pe care ni l-am ales. „Be a better tennis player!” este un mod de a exista, iar noi vrem sa fim partasi la propria ta dezvoltare ca jucator de tenis.

Vrem sa practici acest sport aristocratic si nobil cu echipamentul care sa-ti ofere dispozitia necesara pentru a te relaxa pe terenul de tenis. Increderea pe care ne-o acorzi se va vedea in usurinta de a practica acest sport. Suntem siguri ca produsele noastre te vor ajuta spre propria ta dezvoltare sportiva.