Termeni si conditii

1. Definitii

In cadrul acestor “Termeni si conditii” urmatoarele notiuni vor fi definite dupa cum urmeaza:

Vanzator – SC PLAYER MAG SRL identificata prin informatiile mentionate la punctul 2.

Cumparator – persoana fizica sau juridica de pe teritoriul Romaniei care isi exprima dorinta de a achizitiona produsele puse la dispozitie de Vanzator.

Comanda – consimtamantul dat de catre Cumparator de a achizitiona produse, confirmat (telefonic sau prin e-mail) de Vanzator.

Contract – comanda onorata de Vanzator.


2. Dispozitii generale si date de identificare

Termenii si conditiile de utilizare a prezentului magazin online se aplica tuturor vanzarilor efectuate prin intermediul acestuia. Magazinul online avand domeniul playeronline.ro este administrat de PLAYER MAG SRL, societate comerciala cu sediul social in Cluj-Napoca, Str. Negoiu nr.3 Ap.34, cod postal 400676, avand nr. de ordine in Registrul Comertului J12/1185/2013 si cod unic de inregistrare 31502350. Informatiile sau comenzile solicitate de Cumparator se vor transmite la adresa de e-mail  contact@playeronline.ro sau la telefon 0741 119 201.


3. Dreptul de proprietate

Toate informatiile mentionate se pagina acestui magazin online reprezinta proprietatea PLAYER MAG SRL, niciun tert neputand folosi pentru diverse scopuri logo-ul, imaginile grafice sau alte date prezente pe site fara acordul scris al proprietarului.


4. Confidentialitatea datelor cu caracter personal

Vanzatorul se obliga sa nu faca publice datele personale ale Cumparatorului. Acestea vor fi folosite doar in scopul de a comunica informatii Cumparatorului.

Cumparatorul se obliga sa furnizeze Vanzatorului informatii corecte privind identitatea acestuia, in caz contrar Vanzatorul avand dreptul de a interzice accesul Cumparatorului la produsele de pe site.


5. Pretul produselor

Pretul produselor este actualizat permanent. Vanzatorul are dreptul de a modifica pretul produselor fara instiintarea prealabila a Cumparatorului. Pretul la care a fost facuta o comanda este considerat pretul de referinta al transferului de proprietate, indiferent daca, ulterior, pretul a suferit modificari.


6. Facturarea, plata si transferul de proprietate

In momentul in care Cumparatorul se decide sa cumpere unul sau mai multe produse, acesta are obligatia sa ofere Vanzatorului informatiile corecte necesare cuprinse in secventa de derulare a comenzii. Vanzatorul va emite pe baza datelor furnizate de Cumparator factura referitoare la produsele comandate. Plata contravalorii produselor comandate se va face la primirea coletului prin Posta Romana sau printr-un alt transportator convenit intre cele doua parti. Transferul de proprietate are loc in momentul in care Cumparatorul achita produsele comandate.


7. Dreptul de denuntare unilaterala a contractului (comenzii)

Potrivit O.G. 130/2000 “consumatorul are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distanţă, în termen de 10 zile lucrătoare, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cădea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.”  Pentru ca acest drept sa se manifeste, produsele comandate trebuie sa respecte urmatoarele conditii:

  • sa nu prezinte urme de folosire, defecte sau alte modificari de natura uzurii fizice
  • sa fie trimise in ambalajul original

Cumparatorul va returna Vanzatorului produsele pe propria cheltuiala fie direct, fie printr-un intermediar (transportator) agreat de ambele parti (ex. Posta Romana). Depasirea celor 10 zile lucratoare conduce la imposibilitatea de returnare a produselor.


8. Garantii

Toate produsele comercializate pe site-ul playeronline.ro sunt originale, noi, ambalate corespunzator si provin din surse autorizate. Vanzatorul face eforturi de a pune la dispozitia Cumparatorului toate informatiile cu privire la caracteristicile produselor sau la modul de folosire a acestora.